Vad definierar den ultimata flytten för dig? Är det en flytt som går snabbt, smidigt och smärtfritt? Nej, inte för oss i alla fall. Enligt oss är den ultimata flytten den som ger bäst resultat. Ett resultat som är precis som du vill ha det. Precis.

Går det verkligen kanske du undrar? Ja, svarar vi bestämt. Dock är det inte särskilt billigt, eller enkelt. Det hela handlar om att få bestämma allt. Allt ifrån hur stora rummen ska vara, till åt vilket håll dina fönster vetter, till hur många våningar ditt nya hem ska ha. Troligtvis börjar du ana vad vi vill komma till här. Bygg ditt eget hus att flytta till! Men som sagt, det är varken enkelt eller billigt att få sin vilja igenom i alla frågor. Och det är inte helt enkelt att genomföra själv heller. Kolla videon nedan för att se en snabbspoling igenom ett husbygge i väldigt hög fart!

Mycket att hålla reda på? Absolut. Men det finns som tur va hjälp att få. Samla på dig inspiration och läs på om olika erbjudanden du kan få genom att beställa gratis kataloger på www.huskataloger.se. Se även till att läsa på ordentligt innan du börjar med ett husbygge. Och tänk på att husbyggen nästan alltid går över budgeten, så du kan lika gärna räkna med det från början. Vill du ha mer tips inför ett eventuellt husbygge tipsar vi om DN:s artikel med 26 saker att tänka på. Och sist vill vi förstås önska dig lycka till om du väljer att bygga ett hem exakt som du vill ha det att flytta till!

 • Dyrt med bostadsköp? Tänk över dina alternativ!
  Dyrt med bostadsköp? Tänk över dina alternativ!
  Sveriges dyraste lägenhet är nu till salu, och självklart ligger den i Stockholm.
 • Dags för hyresrätt?
  Dags för hyresrätt?
  Bostadspriserna för bostadsrätt i Stockholm skenar – kanske är det därför läge att hyra lägenhet istället för att köpa?
 • Vid köp av bostad
  Vid köp av bostad
  Den som ska köpa en ny bostad bör vara påläst och noggrann för att göra det bästa köpet. Gå på många visningar, ha koll på prisläget och undersök bostaden noga vid visning.