Städningen, ett nödvändigt ont som vi är så glada över när jobbet är klart och det är rent och fint. Men, timmarna innan försöker vi ofta hitta mängder av kryphål för att komma ifrån denna uppgift.

De enda gånger det kan vara roligt att städa är när man har någon annan uppgift framför sig som är tråkigare. Som tur är går det att ständigt ha skinande rent, utan att lyfta ett finger – nästan i alla fall. Fler och fler människor inser att det är värt att betala för att få sitt hem städat någon gång i veckan eller månaden. Detta då dagens samhälle bara blir mer och mer stressigt och det förväntas så mycket av oss. Vi ska hinna med så mycket så när vi kommer hem orkar vi knappt laga varm mat, och på helgen vill vi bara ägna oss åt sådant som vi tycker är roligt. Genom att använda sig av RUT-avdraget blir det ännu billigare för dig att anlita prisvärd hemstädning i Stockholm och få tid och pengar över till annat.

RUT-avdrag

Alla känner till ROT- och RUT-avdraget. Men, det finns även många som inte förstår det helt rätt. Vad de flesta har förstått är att vi måste äga bostaden, vara Svenska medborgare samt över 18 år. Vad färre verkat inse är att vi inte får anlita någon närstående som utför arbetet. Det gäller att tänka på detta då skatteverket går in och granskar. Förra året var det 4 miljoner kronor som blev stoppade. Så, var noga innan du använder avdragen.

“Det gäller att inte vara allt för familjekär när det kommer till rot och rut. Det är nämligen inte tillåtet att göra avdrag om en närstående utför arbetet. Till gruppen närstående finns bland andra makar, föräldrar, mor- och farföräldrar, barn, samt syskon med deras makar.”

 • Tips för en trendig trädgård
  Tips för en trendig trädgård
  Med våren kommer alltid nya trädgårdstrender och tips på inredning. Något som sticker ut för den här gången är färgen svart.
 • Trevligt med mysig uteplats
  Trevligt med mysig uteplats
  Något som är riktigt härligt att ha är en uteplats som man kan tillbringa mycket av sin lediga tid på.
 • Inred med en pool
  Inred med en pool
  Att gå i pooltankar är att gå i fantastiska tankar. Vissa människor drömmer om en pool i flera år innan de slår till.