Tidigare skrev jag om Ikea, och visst är det ett fantastiskt koncept. Butikerna har allt man behöver till hemmets alla rum. Från köket till badrummet, vardagsrummet till hallen – ja allt! Men det som är tråkigt med Ikea är att alla handlar där, och bostaden blir inte speciellt unikt.

Det är faktiskt ganska viktigt att låta bostadens inredning berätta hur man är som person, och om alla hem ser likadana ut – har ju alla samma personlighet, eller hur? Det håller ju inte. Nej, alla borde ta sig ut på stan eller internet och leta fram någonting som de verkligen gillar, som lyfter ens personlighet. Det var exakt det jag gjorde, och min upptäckt var fantastiskt  Det finns ett företag som heter Rebel Walls, och de tar fram fototapeter. Det är ett helt nytt företag och deras hemsida är verkligen supersnygg.  De heter just Rebel Walls för att de tar fram fototapeter som revolutionerar rummet, och hela sidan är full av inspiration.

 

Tapet mer än bara mönster

I framtiden kommer nog tapet göra bra mycket mer för inredningen än vad den gör nu. Tapeten kommer att handla om mer än bara mönster eller enfärgat på väggen, och det här företaget är första att visa vägen. Att leka med tapet och fotografi kommer med helt nya möjligheter. Fondtapeter har varit populärt länge, men kan lätt kännas lite lamt. Fototapet är en helt annan sak, eftersom det är ett motiv som man helt och hållet kan välja själv. Sen kan man ju faktiskt leka med tapet, vilket alla kanske inte har tänkt på. Istället för att tapetsera en hel vägg kan man tapetsera sina möbler (kanske garderoben eller sängstommen?). Man kan välja att bara ha en text på sin vägg, eller göra ett helt fotokollage på en av sina dörrar. Alltså, kul är bara förnamnet – det här är överlägset! Jag skulle inte alls bli förvånad om vi snart kommer att se fototapet i varje hem. Kom ihåg var ni hörde det först!

 • Tips för en trendig trädgård
  Tips för en trendig trädgård
  Med våren kommer alltid nya trädgårdstrender och tips på inredning. Något som sticker ut för den här gången är färgen svart.
 • Trevligt med mysig uteplats
  Trevligt med mysig uteplats
  Något som är riktigt härligt att ha är en uteplats som man kan tillbringa mycket av sin lediga tid på.
 • Inred med en pool
  Inred med en pool
  Att gå i pooltankar är att gå i fantastiska tankar. Vissa människor drömmer om en pool i flera år innan de slår till.