Att gå i pooltankar är att gå i fantastiska tankar. Vissa människor drömmer om en pool i flera år innan de slår till. Är de en av dem kanske? Medan andra känner att en pool till det nya huset är vad som behövs för att den där pricken över i:et ska bli fullständig.

Oavsett hur länge du väntat och oavsett vad det är för pool du vill ha så finns det många bra tips du bör läsa innan du slår sak i verket. Det är viktigt att du får hjälp med att finna rätt pooltillbehör och att du har stor kunskap om hur du på bästa sätt rengör din pool. Annars kan det stå dig dyrt och även inte bli en härlig badupplevelse om den inte blir skött på rätt sätt.

Fem tips om poolrengöring

Tänk på att vara noggrann och behandla din pool med respekt.

 • Du bör kontrollera kemin i poolen några gånger i veckan, beroende på hur varmt det är.
 • När du rengör poolen från ludd och hår är det viktigt att du stänger av pumpen.
 • Kontrolera vattennivån ungefär någon gång i månaden.
 • Klormaskinen bör kontrolleras.
 • Rengör dina filter.

Runt din poolPool i trädgård

Poolen kommer att bli blickfånget i din trädgård. Men, beroende på hur du planterar växter och hur det ser ut runt omkring så kommer du kunna höja känslan – både hur ögat möter poolen men även känslan när du befinner dig i vattnet. Tänk på att inte glömma inredningen runt omkring. Att plantera ut vackra blommor är ett enkelt tips och genom att köpa dina plantor och frön från nätet så kan du hitta fantastiska frön som är svåra att få tag på. För att få till den där härliga utomhuskänslan kan det även passa bra med några härliga solstolar som lockar till användning. Och visst blir man extra sugen på att stå och grilla om man gör det bredvid sin pool. Ja, det är inte svårt att komma på hur vi kan dekorera kring poolen. Men tänk på att det ibland kan bli för mycket. Låt poolen glänsa och låt det andra som är nära att bli till snygga tillbehör. Ha en fantastisk sommar!

 • Tips för en trendig trädgård
  Tips för en trendig trädgård
  Med våren kommer alltid nya trädgårdstrender och tips på inredning. Något som sticker ut för den här gången är färgen svart.
 • Trevligt med mysig uteplats
  Trevligt med mysig uteplats
  Något som är riktigt härligt att ha är en uteplats som man kan tillbringa mycket av sin lediga tid på.
 • Inred med en pool
  Inred med en pool
  Att gå i pooltankar är att gå i fantastiska tankar. Vissa människor drömmer om en pool i flera år innan de slår till.